Finansiering for bedrift

Kjøp av bruktbil er for mange en stor investering. Vi har derfor en trygg samarbeidspartner på finansiering i Nordea Bank. Sammen med Norde har vi et bredt valg av finansierings- muligheter for deg som kjøper.

Leasing

Leasing er en leieform der vi kan tilpasse kjørelengden etter dine behov. Leiekostnaden vil avhenge av bilpris, kjørelengde, og forskuddsleien. En av fordelene ved leasing er at du ikke binder opp masse kapital på å kjøpe biler til ditt firma, og kan heller benytte kapitalen i driften av firmaet.

Leasing Pluss

Leasing Pluss defineres som leasing med tilhørende tilleggstjenester hvor alt er samlet på én månedlig faktura. Produktet omtales ofte som biladministrasjon og er spesielt tilrettelagt for næring.

Lån

Din Volvo-forhandler kan også tilby deg ulike typer av billån. Dette passer spesielt godt for deg som bruker egen bil i jobben, og mottar en fast kjøregodtgjørelse fra arbeidsgiver.

Privatleie

Ved privatleie er det finansieringsselskapet, Nordea Bank, som er eier av bilen, og du fører dermed ikke opp bilen i selvangivelsen. Privatleie er et godt alternativ for deg som mottar fast kjøregodtgjørelse fra arbeidsgiver. Du kan da benytte denne godtgjørelsen til å velge en passende ”firmabil”.